Maatwerk meubilair

Uw interieur is voor u belangrijk. Uitstraling is van essentieel belang! Van Gameren weet hoe fundamenteel de juiste uitstraling is.

Wij hebben de nodige ervaring en denken graag met u mee. Ook weten wij hoe belangrijk het is dat alles tot in de puntjes afgewerkt is.

U wilt geen half werk voor uw bedrijf of woning, u wilt alleen het allerbeste.

Voor uw woninginrichting- winkel- of bedrijfsinrichting maar ook voor de inrichting van praktijkruimtes bent u bij ons aan het juiste adres.

Op het gebied van maatwerk meubilair is er zeer veel mogelijk. Het is haast ondoenlijk om u te vertellen over alle opties; zowel qua materialen, als vormgeving, als kleuren zijn de keuzes bijna onuitputtelijk.  Zodat we een ´complete maatwerk-meubel´ voor u kunnen leveren en/of plaatsen.

Indien u na het bekijken van deze website vragen heeft, meer informatie zou willen, of een (vrijblijvende) offerte wilt laten maken naar uw eigen wensen, nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen. 

De inrichting van elke ruimte maken we naar wens. Hierbij kunt u denken aan kleding-, boeken- of tv-kasten, bureaus, een hoekbank, eettafel of bijvoorbeeld een bar.

Voor ´advies op maat´ en/of een offerte neemt u met ons contact op.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Klik hier voor meer maatwerk-meubilair kantoorinrichting

Klik hier voor meer maatwerk-meubilair praktijkruimten

Klik hier voor meer maatwerk-meubilair horeca